Rubber bekleding Oss

This is custom heading element

This is custom heading element

This is custom heading element

Sleeves en walsen

Sleeves en walsen

Voor rubber bekleding in Oss van alle verschillende soorten sleeves en walsen, is V&K dé oplossing. Wij bieden maatwerk aan gemaakt door onze specialisten. Bovendien bekleden wij een groot scala aan walsen en sleeves.

Lees meer

Trommelmotoren

Trommelmotoren

Daarnaast zijn wij van V&K gespecialiseerd in het (opnieuw) bekleden door middel van warm vulkaniseren. Wij gebruiken ook hier rubber voor, en hebben referenties in verschillende industrieën. Neem voor vragen gerust contact op!

Lees meer

Rollen

Rollen van V&K rubber bekleding

Bekleding nodig voor transport walsen of transport rollen in Oss? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij V&K b.v.! Wij bekleden verschillende technische producten voor allerlei industrieën, waaronder aandrukrollen en strekwalsen.

Lees meer

Rilsaan vervanger

Rilsan vervanger

Bij V&K willen we altijd blijven innoveren, om een stapje voor te zijn op onze concurrentie. Zo hebben we een vervangend polymeer ontwikkeld. Dit is een perfecte vervanger voor rilsan, met een veel betere hechting. Ontdek het verschil zelf!

Lees meer

Chroom vervanger

Chroom vervanger

“Vanaf september 2017 wordt door nieuwe Europese wetgeving REACH het gebruik van Chroom (VI) verboden. Dit heeft grote gevolgen voor de drukindustrie waar veel verchroomde walsen ingezet worden.” Voor vragen en oplossingen kunt u natuurlijk bij ons terecht!

Lees meer

Hot embossing

Hot embossing

Onze meest recente uitvinding is een hard polymeer bedoelt om te laseren. We hebben deze gerealiseerd om hot embossing walsen te maken met een 3D laser. Industrieën als de auto industrie hebben hier erg veel baat bij.

Lees meer