Rubber bekleding Nijmegen

Sleeves en walsen

Sleeves en walsen

Heeft u rubber bekleding in Nijmegen nodig? Al een kwart eeuw is V&K dé specialist in Nijmegen voor het berubberen van uw sleeves en walsen. Van flexo walsen tot flexo sleeves, print sleeves en thinsleeves. Noem het maar op en wij hebben de oplossing.

Lees meer

Trommelmotoren

Trommelmotoren

Bovendien is V&K specialist in het (her)bekleden met rubber bekleding van trommelmotoren. Dit doen wij voor onder meer de transport- en voedingsindustrie in Nijmegen. Wij gebruiken hiervoor een techniek genaamd warm vulkaniseren. Vervolgens zijn er verschillende soorten rubber aanwezig.

Lees meer

Rollen

Rollen van V&K rubber bekleding

Ook veel verschillende technische producten worden door V&K bekleed voor veel industrieën. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: transport walsen, transport rollen aandrukrollen en strekwalsen, en anderen.

Lees meer

Rilsaan vervanger

Rilsan vervanger

Rilsaan wordt in de offset industrie van Nijmegen gebruikt. Wij bij V&K hebben vervangend polymeer ontwikkelt hiervoor, dat een een superieure hechting heeft vergeleken met het standaard Rilsan.

Lees meer

Chroom vervanger

Chroom vervanger

Door een nieuwe Europese wetgeving REACH wordt het gebruik van chroom verboden. Voor de drukindustrie waar deze veel ingezet worden, heeft dit grote gevolgen. Gelukkig bieden wij oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en oplossingen op maat.

Lees meer

Hot embossing

Hot embossing

V&K blijft zich ontwikkelen. Onze laatste innovatie is hard polymeer dat te laseren is. Zit u bijvoorbeeld in de auto-industrie of kunstleer industrie in Nijmegen? Wij produceren graag uw hot-embossing walsen met onze 3D laser!

Lees meer