Bedrijfsprofiel

Snelle levertijd

Ruim 25 jaar ervaring

Innovatief berubberen

Specialist

V&K B.V. is al meer dan 30 jaar een begrip als het gaat om innovaties voor het berubberen en bekleden van allerlei producten zoals walsen, pijpen, rollen GFK sleeves en nikkel sleeves. Ook zijn wij zeer sterk in het warm vulkaniseren en polymeren van allerlei rubbers of ze voorzien van naadloos schuim. Verder kunnen wij uw berubberde producten voorzien van verschillende soorten reliëfs. V&K staat voor een goede kwaliteit-prijsverhouding. En een snelle levertijd. Maar belangrijker nog, voor een tevreden klant.

Maatwerk

V&K is niet alleen sterk in het snel leveren, maar ook sterk in maatwerk. Wij maken tijd om voor uw specifieke problemen een oplossing te vinden of om samen een ontwikkel project af te stemmen. Dit maakt V&K tot een unieke speler op de nationale- en internationale markt. Niet alleen de drukindustrie, maar ook de voedings-, transsportbanden-, embossing-, papier- en folie verwerkende industrie zijn hiermee geholpen.

Hoe het begon

In 1984 starten van der Velden en Kesper, V&K Walsenbekleding en ontwikkeling in Katwijk te Noord-Brabant met het berubberen van nikkelsleeves en de ontwikkeling van thinn-sleeves voor de flexo industrie.  Om te kunnen voldoen aan de groei, verhuist V&K Walsenbekleding en ontwikkeling (V&K) in 1993 naar een nieuw pand in Cuijk, eveneens gelegen in Noord-Brabant. Gedurende de afgelopen 30 jaar was ontwikkeling voor onze klanten een belangrijk deel van ons succes.

Win/win situatie

Ook voor de toekomst blijven we investeren in ontwikkelingen voor onze klanten en voor het succes van onze klanten. Wij geloven in een lange en hechte samenwerking voor een WIN-WIN situatie.  Alleen door uw succes als klant hebben wij bestaansrecht.

Dank voor het vertrouwen in ons.